Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műszaki termékek képes leírás - Bizományi.tlap.hu
részletek »

Műszaki termékek - Bizományi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bizomanyi.tlap.hu » Műszaki termékek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Csepeli Bizományi

Csepeli Bizományi

Műszaki cikk, budapesti bizományi, csepeli bizományi, új és használt háztartási termékek. Fő tevékenységi körünk háztartási gép kereskedés. Minden termékre garanciát biztositunk értékének megfelelően.

Elektro Biber - Műszaki bizományi

Elektro Biber - Műszaki bizományi

2013 tavaszán nyitottuk meg üzletünket. A számítástechnika és a műszaki termékek körében is magas szakismeretekkel rendelkezünk. Megrendelésre is összeállítjuk használt vagy új alkatrészekből elképzelt számítógépét. Csepel területén vállaljuk számítógépek helyszíni szerelését, Wifi rendszerek beüzemelését, eladásra szánt eszközök értékbecslését, felvásárlását. Szívesen adunk tanácsokat a számítógépek üzemeltetőinek, elvégezzük a számítógépek karbantartását, szervízelését, programok frissítését. Otthon feleslegessé vált számítástechnikai berendezések, szórakoztató elektronikai termékek, háztartási és konyhai elektromos készülékek, barkácsgépek, szerszámok, órák, autó hifi, mobil és vezetékes telefonok, kamerák és fényképezőgépek és még sok-sok más dolog értékbecslésével, készpénzes felvásárlásával, vagy bizományosi értékesítésével is foglalkozunk. Szeretnénk segítséget nyújtani a környékünkön működő hivatalokhoz / önkormányzat, kormányhivatal, rendőrség, bíróság / érkező ügyfeleknek iratok fénymásolásában, faxon és e-mailben történő továbbításában, internetről vagy adathordozókról történő letöltések színes vagy fekete-fehér nyomtatásában.

Használt bizományi és vegyeskereskedés

Használt bizományi és vegyeskereskedés

Folyamatosan megújuló áruválasztékkal várjuk kedves vásárlóinkat a Balatonberényben lévő üzletünkben! Kínálatunkból: műszaki cikkek, számítástechnikai eszközök, háztartási gépek, mobiltelefonok és iparcikkek széles választékban!

Használt műszaki cikkek

Használt műszaki cikkek

Televíziók, DVD-k, telefonok, digitális fényképezőgépek, háztartási gépek, barkácsgépek, játékkonzolok és számítógépek adás-vétele. Az üzlet könnyen megközelíthető helyen, a szombathelyi vasútállomás közelében található. A kinagyítható térképen megtekintheti pontos elhelyezkedését.

Használt műszaki termékek

Használt műszaki termékek

Vétel eladás csere beszámítás Zálog és Bizományi. Használt Mp3 lejátszó, Digitális fényképező, CD - DVD lejátszó, Erősítő, Konzol, TV, Videó, Hifi, Videókamera és Tuner adás-vétele. Műszaki cikket készpénzért azonnal vásárolok.

Hirdetés
Használt vendéglátóipari gépek

Használt vendéglátóipari gépek

Jól mutatna éttermében, kifőzdéjében, hamburgerezőjében egy időtálló rozsdamentes asztal, ipari hűtő és egy ipari mosogató is? Nézzen körül webhopunkban, és találja meg itt a hiányzó darabokat! Új és használt vendéglátóipari gépeket és nagykonyhai gépeket kínálunk kimagaslóan jó áron, beszámítással is! Megunt gyros sütőjét, pizzakemencéjét, rozsdamentes mosogatóját készpénzért, akár azonnal felvásároljuk! Tudjon meg többet szolgáltatásainkról! Vegye fel a kapcsolatot most, hogy holnaptól hatékonyabban dolgozhasson!

Hűtő bizományi

Hűtő bizományi

Használt hűtők értékesítése garanciával. Háztartási hűtők, kamrák, klímák és bolti hűtők adás-vétele. A Gábriel Garancia azokra a hűtőgépekre vonatkoznak, amelyeket a Gábriel Hűtőbizományi értélesít. Használt és felújított gépekre fél év garanciát vállalunk. Azokra a hűtőgépekre melyek a honlapon egyéni hirdetők által kerülnek értékesítésre garanciát a Gábriell Hűtőbizományi nem tud vállalni.

Kőnig Sopron

Kőnig Sopron

Értékbecslés, bizományi értékesítés, illetve árufelvásárlás készpénzért. Hívásra házhoz megyünk! Szakszerű értékbecslés és felvilágosítás. Minden nálunk vásárolt készülékre 0% befizetéssel, kamatmentes hitelt tudunk biztosítani! Minden nálunk vásárolt készülékre garanciát vállalunk!

Matána bizományi

Matána bizományi

Szórakoztató elektronika, háztartási gépek és egyéb használt termékek értékesítése. Szolgáltatásaink: - Műszaki cikkek készpénzes adásvétele - Ingyenes kiszállás - Ingyenes házhozszállítás Pécsett és akár környékén is!

Hirdetés
Műszaki bizományi

Műszaki bizományi

Vállalkozásunkat 1993.-ban Fhv Kft. néven indítottuk. Cégünk szórakoztató elektronikai cikkeket és háztartási kis- és nagygépeket, műszaki termékeket forgalmaz. Késöbb - új helyre költözést követően - beindítottuk ezen termékek weben való értékesítését is. Termékeink új, csomagolássérült, szépséghibás és használt termékekből állnak - garanciával! Adás-vétel-csere és bizományos értékesítésre is van mód. Mára a termékpalettánkban megtalálhatóak a ma oly divatos termékek is, mint a digitális fényképezőgépek, MP3/MP4-lejátszók, notebookok LCD televíziók és GPS-ek...

Műszaki bizományi bolt

Műszaki bizományi bolt

Tudnivalók mielőtt elindul! Érdemes telefonálni, e-mailt, sms-t írni mielőtt elindul! Informáljuk mit, körülbelül mennyiért veszünk át. A végleges árat szemrevételezés, próba után a boltban állapítjuk meg. A felsorolt cikkeket csak kor és állapot függően vesszük be. Csak piacképes szép állapotú műszaki cikkekért tudunk pénzt adni. Esetenként házhoz is megyünk, ha nem tud bejönni hozzánk vagy nem tud szállítani teher autóval kiszállunk. Érvényes gyári garancia, származási papírok emelik a bevételi árat, de nem kizáró ok, ha nincs. Csak fényképes igazolvánnyal rendelkező személytől vásárolunk!

Műszaki bizományi Budapesten

Műszaki bizományi Budapesten

Miért is vásároljon nálunk ? Termékeinkről valós képeket készítünk, nem katalógus képek vannak termékek a honlapon az eredetiségüket ötvözik, ezzel elkerüljük a vásárlok félrevezetését. 1: Kényelmes. Nem kell órákon át gyalogolnod, BKV-n utaznod vagy dugókban állnod az autóddal. Csak ülsz egy monitor előtt, mozgatod az egeret, pötyögsz a billentyűn és könnyedén megtalálsz szinte bármilyen terméket. 2: Gyors A fent leírtak nem csupán a kényelmet garantálják, hanem rengeteg időt is nyerhetsz, hiszen utazgatás, hatalmas áruházakban bolyongás helyett villámgyorsan rátalálsz a keresett árucikkre valamelyik webshop készletében. (A webshop és a webáruház ugyanaz 3: olcsó Mert kevesebb költséggel rendelkezik. 4 : Biztonságos: Terjengnek még olyan rémhírek, hogy az online vásárlás nem biztonságos, mert lenyúlhatják az ember pénzét, selejtes termékeket szállítanak ki, amiket aztán nem vesznek vissza stb. Ez egyrészt ritka, másrészt könnyedén el lehet kerülni, ki lehet védeni. Csalók, szélhámosok mindenütt akadnak, így a webáruház üzemeltetők között is, ám semmi mást nem kell tenned, mint betartani azt a néhány szabályt, amelyeket arészben tárgyalunk, hogy könnyedén elkerüld az ilyen helyzeteket. Erre van a 8 napos pénz visszafizetési garancia...

Műszaki bizományi webáruház

Műszaki bizományi webáruház

Vállalkozásunkat 1993.-ban FHV Kft. néven indítottuk. Cégünk szórakoztató elektronikai cikkeket és háztartási kis- és nagygépeket, műszaki termékeket forgalmaz. Késöbb - új helyre költözést követően - beindítottuk ezen termékek weben való értékesítését is. Termékeink új, csomagolássérült, szépséghibás és használt termékekből állnak - garanciával! Adás-vétel-csere és bizományos értékesítésre is van mód. Mára a termékpalettánkban megtalálhatóak a ma oly divatos termékek is, mint a digitális fényképezőgépek, MP3/MP4-lejátszók, notebookok LCD televíziók és GPS-ek. Személyesen, telefonon és e-mailben is érdeklődhet/rendelhet vagy a webshop-unk segítségével kényelmesen, fotelből intézheti vásárlásait...

Műszaki cikkek adás-vétele

Műszaki cikkek adás-vétele

Televíziók, videók, DVD írók, lejátszók, hangtechnikai, egyéb videotechnikai, számítástechnikai és vagyonvédelmi, elektromos berendezések értékesítése, javítása, továbbá karbantartása. Három munkanapnál tovább tartó javítás esetén cserekészülék bérelhető!

Műszakiker

Műszakiker

Új és használt készülékek adás-vétele. 1996-ban alakult kereskedelmi és szolgáltató BT-nk. Cégünk ipari hűtőszekrények, hűtőberendezések, valamint tejhűtők, üvegajtós hűtők, fagyasztók, fagyasztóládák javításával és értékesítésével foglalkozik. Bizományi űzletünkben használt, felújított, új és szépséghibás gépekkel találkozhat. Többi üzletünkben pedig háztartási gépek és szorakoztató elektronikai készülékek közül válogathat. Minden termékünkre 3 hónap szervizgarancia van.

Tuti menü